Waverley Bank

Waverley Bank

JOINERY AND INTERIOR DESIGN
This unique semi, located in historic Waverley, was many years ago, used a bank before being transformed into a beautiful family home.

The owners of the property were looking to bring more light into the space, while also updating the interior selections throughout the living area, kitchen and bathrooms.

To create brighter spaces, skylights and bifold glass doors were installed strategically throughout the home. The existing small windows were replaced with larger windows and fresh white VJ joinery was installed to finish the cabinetry in each room. Showstopping custom joinery was installed in the living room with VJ pannelled cabinets and a beautiful modern fireplace.

Modern materials were chosen for the home’s kitchens and bathrooms with an understated grey tile in the kitchen, complemented by timber vanities. In the kitchen, a concrete kitchen island bench was installed, providing ample seating and storage space in the heart of the home.